zaterdag 14 september 2013

KROESHAAR TRENDS HERFST WINTER 2013/14
















Een nieuw mode seizoen is aangebroken en dat betekend ook de nieuwste trends op het gebied van haar. Wat kun je dit seizoen verwachten en met welke kapsels loop je er weer trendy bij. Laat je inspireren door de 5 kroeshaar trends die je hieronder aantreft. 
GRAPHIC AFRO



















De afro blijft ook het komende seizoen in beeld. Het vorige seizoen zagen we de rond gestylde afro's uit de jaren 60-tig, maar nu is het de buurt aan de Graphic Afro. Deze trend doet denken aan de blockhead uit de jaren 80-tig, maar dan super vrouwelijk. Je kunt je haar in deze stijl laten knippen, maar je kunt er ook voor kiezen om je afro coupe volledig te stylen en vormen naar je eigen smaak.

CHIC UPDO'S



















Opgestoken haar blijft ook dit seizoen de trend. Je kunt zo creatief aan de slag als je zelf wilt. Het maakt niet uit of je een opgestoken kapsel met vlechten, los haar of twists creëert, maar zorg er wel voor dat het chic en vrouwelijk is.

BIG VOLUME



















Bij deze haartrend draait het allemaal om volume, of je je bos krullen los draagt of opsteekt. Draag je haar lekker rommelig, groot en volumineus. The bigger the better!

THE GODDESS BRAID



















Vlechten blijven ook dit seizoen in de mode. Je ziet ze in allerlei uitvoeringen. Losse vlechten, strakke vlechten, zijvlechten en ingevlochten kapsels. Voor deze trend draag je je vlecht(en) als een kroon op je hoofd.

BRAIDED PONYTAIL
Kozen we het vorige seizoen nog voor de Marley braids als protective style, nu is het de beurt aan de enkele of dubbele staart. Je kunt je staart vlechten in alle soorten, maten en stijlen, denk hierbij aan de gewone vlecht, de Franse vlecht of de vissengraat. Kies ervoor om de vlecht lekker los te vlechten om zo een vollere en ietwat rommelig kapsel te creëren. Deze trend is met name geschikt voor lang haar, maar laat je niet uit het veld slaan. Is je haar niet lang genoeg voor deze trend, kies er dan voor om met nep haar te werken. Just, fake it till you make it!

Kroeshaar biedt veel creatieve en uiteen lopende styling mogelijkheden. Niets moet en alles mag.

Welke kroeshaar trend spreekt je het meest aan?

Bisous,

Dani

Geen opmerkingen: